Bouw woonproject Gooiers Enk Blaricummermeent gestart

Op donderdagmiddag 9 februari 2017 organiseerde projectontwikkelaar en bouwer Reinbouw de officiële eerste handeling van de nieuwbouw van de 12 woningen van het woonproject Gooiers Enk in de Blaricummermeent.

Wethouder Anne-Marie Kennis en Bas Reinders van Reinbouw proostten met de aanwezige toekomstige bewoners en projectpartners op de voorspoedige bouw.

In de voor de gelegenheid geplaatste tent aan de Blaricummerdreef waren zo’n 45 genodigden aanwezig om samen de start van de bouw te vieren. Wethouder Anne-Marie Kennis feliciteerde de toekomstige bewoners van het project Gooiers Enk met hun fantastische nieuwe woning en wenste hen veel woongeluk toe. En Bas Reinders, algemeen directeur van Reinbouw, verwelkomde de aanwezigen en lichtte kort de geschiedenis van het project toe. “In april 2016 werd de koopovereenkomst met de gemeente getekend. Na een korte ontwikkelperiode van 3 maanden konden we in juli starten met de verkoop”, zo vertelde Reinders. “De voortvarende wijze waarmee de gemeente Blaricum en het projectbureau de ontwikkeling van deze 12 woningen mogelijk maakte, heeft onder meer geleid tot dit verkoopsucces! Vandaag nog geen 10 maanden na het ondertekenen van de koopovereenkomst vieren we gezamenlijk de start van de bouw.”

Het project

Aan de Blaricummerdreef realiseert Reinbouw 4 rijwoningen en 8 twee-onder-een-kapwoningen. Het project is ontworpen door Margret Drok van Sacon uit Zwolle. De verkoop van de woningen was in handen van Meijberg Makelaars uit Hilversum. Alle woningen waren binnen een maand na start verkoop verkocht.

Over Reinbouw

Reinbouw is een ontwikkelende bouwer die zich met name richt op de ontwikkeling, realisatie en het onderhoud van woonomgevingen. Waar voorheen de specialisatie lag bij sociale woningbouw, heeft Reinbouw door de jaren heen haar expertise uitgebreid tot de ontwikkelende bouwer die zij nu is. Met een solide financiële positie is zij in staat risicovol te participeren in ontwikkelingen of deze zelfstandig te ontwikkelen en realiseren. De projecten liggen hoofdzakelijk binnen een straal van 80 kilometer rondom de vestigingen in Almere en Dieren.

Anne-Marie Kennis en Bas Reinders ontkurken champagnefles
Met het ontkurken van de champagnefles is de bouw van het project Gooiers Enk officieel van start gegaan