Burgemeester feliciteert echtpaar Brundel

Burgemeester Joan de Zwart-Bloch bracht maandag 29 juni 2020 een felicitatiebezoek aan echtpaar Brundel voor hun 60-jarig huwelijksjubileum.

De kennismaking tussen Marian de Hiep en Roel Brundel en hoe het verder ging

Marian de Hiep heeft Roel Brundel leren kennen op een verjaardag van een vriendin op 20 januari 1955. Deze vriendin was een nicht van Roel. Hun eerste uitstapje was een bezoek aan Artis op Hemelvaartsdag. Daarna volgden veel bioscoopbezoeken en dansavonden in De Karseboom en Danscentrum van Bommel waar zij op les hadden gezeten. Ook het samen volgen van een cursus EHBO hoorde bij de activiteiten. De eerste vakantie samen was naar Maastricht.

De prille liefde tussen Marian en Roel werd op Tweede Kerstdag 1956 bezegeld met een verloving bij Marian thuis. Het huwelijk vond plaats op 29 juni 1960 in de Sint-Clemenskerk en raadhuis in Hilversum.

Na de geboorte van een zoon werd hun woonruimte aan de Peerlkamplaan in Hilversum te klein. Ze verhuisden in 1962 naar een vierkamerflat op de Lopes Diaslaan in Hilversum. Na de geboorte van een dochter en zoon werd ook deze ruimte te klein. Het gezin ging op zoek een eengezinswoning met 3 slaapkamers, een grote zolder, tuin en schuur. In 1975 viel de keus op Blaricum, in de in aanbouw zijnde nieuwe wijk Bijvanck. Inmiddels wonen Marian en Roel er al 45 jaar met veel plezier!

echtpaar Brundel zit op de bank, de burgemeester bekijkt een foto van hen