Corona

Prijsuitreiking vrijwilligers 2020

Op donderdag 22 oktober zijn de prijzen uitgereikt voor de vrijwilligers 2020 door wethouder Gerard Knoop. Dit gebeurde in klein comité volgens de coronamaatregelen. De heer Niks is vrijwilliger van het jaar 2020. Robin van der Weiden ontvangt de aanmoedigingsprijs 2020. Van harte gefeliciteerd!

De heer Niks is vrijwilliger van het jaar 2020

De heer Niks is al meer dan 25 jaar betrokken bij het dorpsblad hei & wei. Hij verzorgt bijna iedere maand (11 keer) de correctie van de aangeleverde stukken en hij doet dit met veel plezier. In november wordt hij negentig jaar. “Een hele prestatie”, schrijft zijn dochter in haar voordracht. Het vrijwilligerscomité was het hiermee eens en heeft de heer Niks als prijswinnaar voor 2020 aangewezen. De heer Niks is verrast met de trofee ‘vrijwilliger van het jaar’. Daarnaast ontving hij een waardecheque van € 500,-.  

De heer Niks met zijn trofee in zijn hand, op de bank.

Robin van der Weiden ontvangt de aanmoedigingsprijs 2020

Robin van der Weiden is genomineerd door de Vereniging Stad en Lande Ruiters. Zij organiseert het oefenspringen en neemt hiervoor speciaal een aantal vrije dagen op om dit met overgave te kunnen realiseren. Robin is een jonge vrijwilliger die met passie en plezier haar hobby uitoefent en hierdoor van grote waarde is voor de Stad en Lande Ruiters. Robin ontving een waardecheque van € 250,-.

 Robin van der Weiden neemt haar prijs in ontvangst van wethouder Gerard Knoop.

Prijzen

De prijswinnaars mogen het prijzengeld besteden aan een doel dat ten goede komt van de Blaricumse gemeenschap. Tevens hebben zij ook een Blaricums speldje ontvangen. 

Overige genomineerden 

De genomineerden die niet in aanmerking zijn gekomen voor de vrijwilliger van het jaar en/of de aanmoedigingsprijs, zijn ook in het zonnetje gezet. Wethouder Gerard Knoop heeft hen verrast aan de deur, met een mooie bos bloemen en een Blaricums speldje.