Maatregelen vanwege coronavirus

  • Op dit moment is het alleen mogelijk om online een afspraak in te plannen voor geboorten en overlijden. Voor overige diensten, die niet kunnen worden uitgesteld, kunt u contact opnemen met 14 035. Wij maken dan samen met u een afspraak.
  • Voor zelfstandigen en ondernemers is op deze pagina meer informatie te vinden. Staat uw vraag er niet bij, mail dan naar zelfstandigenloket@hilversum.nl. Dan wordt u het snelste geholpen.
  • Lees verder over onze aangepaste dienstverlening

Lees actuele informatie en maatregelen over het coronavirus.

Versa Welzijn helpt!

Bent of kent u iemand die ouder is dan 70, chronisch ziek of met een verminderde weerstand? We kunnen ons goed voorstellen dat u zich in deze tijden van het Coronavirus zorgen maakt. Bij Versa Welzijn staan vrijwilligers klaar om boodschappen te doen, medicijnen te halen of vragen te beantwoorden. Aarzel niet en neem gerust contact op voor hulp. Versa Welzijn helpt!

Contact

Versa Welzijn is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag 08.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur via telefoonnummer 035 - 623 11 00. Of bel 06 - 49 37 71 71.
Kijk voor meer informatie ook op de website: www.versawelzijn.nl 

Heeft u specifieke vragen over het Coronavirus, neem dan rechtstreeks contact op met het RIVM via telefoonnummer 0800-1351 of kijk op de website van het RIVM

Word vrijwilliger

We zien mooie initiatieven ontstaan in de samenleving. Juist in deze tijd hebben we elkaar hard nodig. De vrijwilligerscentrale heeft een speciale webpagina aangemaakt met corona-initiatieven en vacatures.Wilt u zelf ook meehelpen als vrijwilliger? Meld u dan bij Versa Welzijn.