Maatregelen vanwege coronavirus

  • Op dit moment is het alleen mogelijk om online een afspraak in te plannen voor geboorten en overlijden. Voor overige diensten, die niet kunnen worden uitgesteld, kunt u contact opnemen met 14 035. Wij maken dan samen met u een afspraak.
  • Voor zelfstandigen en ondernemers is op deze pagina meer informatie te vinden. Staat uw vraag er niet bij, mail dan naar zelfstandigenloket@hilversum.nl. Dan wordt u het snelste geholpen.
  • Lees verder over onze aangepaste dienstverlening

Lees actuele informatie en maatregelen over het coronavirus.

Zwemlessen in De Blaricummermeent

Op 9 maart tekenden gemeente Blaricum en R&A Vastgoed B.V. een koopovereenkomst voor een bouwkavel op het bedrijvenpark in De Blaricummermeent.

Op de bouwkavel realiseert R&A Vastgoed het komende jaar een instructiezwembad van R&A Sports-Swimming. De nieuwbouw in De Blaricummermeent vervangt de bestaande vestiging in de Bijvanck. 

Het college van burgemeester en wethouders is blij met deze nieuwe ontwikkeling op het bedrijvenpark:

“De Blaricummermeent is een kinderrijke, maar ook een erg waterrijke wijk. Een instructiebad is daarom een mooie aanvulling op de reeds bestaande sportfaciliteiten in de wijk.”

De bouw van deze vestiging van R&A start volgens de planning in april 2020 en als alles mee zit kunnen de eerste zwemlessen vanaf april 2021 gegeven worden. Nieuwe zwemleden kunnen zich aanmelden via de website van R&A: ra-sports.nl

er wordt getoost