BusinessPark27

Wilt u ondernemen op een perfect bereikbare locatie midden in de Randstad? Dan is BusinessPark27 in Blaricum dé plek.

Uw bezoek ontvangt u met trots. Niet alleen omdat het logistiek goed geregeld is en er voldoende parkeergelegenheid is, maar bovenal omdat er alles aan is gedaan om de hoogwaardige uitstraling van BusinessPark27 tot in het kleinste detail door te voeren.

Kwaliteit van werken

Met BusinessPark27 zet de gemeente Blaricum een nieuwe standaard qua architectuur, duurzaamheid, voorzieningen en inrichting. Langs het smalle, langgerekte plangebied stroomt een rivier gesierd door een oeverpark. Dus, geen groenzone, maar écht groen, wuivend riet en het Gooimeer in de ‘achtertuin’. Waar u zich ook vestigt, de rivier met het park is altijd dichtbij. Het businesspark is een inspirerende werkplek voor bedrijven die in een campusachtige setting willen ondernemen. Benieuwd?  Kwaliteit van meedenken

BusinessPark27 is een schitterende werkplek met inspirerende mix van verschillende soorten bedrijven en bedrijfspanden in wisselende groottes. Geen ondernemer is gelijk, dus ook de wensen ten aanzien van de huisvestiging lopen uiteen. Wij zijn er om u te helpen. Ons team ziet kansen, ook  als iets in eerste instantie onmogelijk lijkt. Wij gaan graag het gesprek met u aan om te horen hoe u wilt ondernemen. Bel ons!