Nieuws

 • Op 17 en 18 november beperkte digitale dienstverlening

  Door onderhoudswerkzaamheden kunt u zaterdag 17 en zondag 18 november 2018 geen gebruik maken van een aantal van onze online diensten. Zoals het maken van een melding openbare ruimte en het indienen van een digitaal bezwaar.

 • Jaarlijkse bladcampagne van start

  De bladeren vallen en liggen alweer in grote hoeveelheden op straat. Om er voor te zorgen dat door het bladafval de wegen en fietspaden niet glad worden, houden wij jaarlijks een bladcampagne. Tussen 12 november en 21 december vegen wij de hoofdwegen en fietsroutes schoon om al het bladafval te verwijderen. In de bermen laten wij een deel van het blad liggen, want gevallen bladeren zijn een goede natuurlijke bemesting.

 • Trouwe donateurs KNRM geëerd

  Burgmeester Joan de Zwart-Bloch speldde de speldjes op bij deze trouwe donateurs.

 • Benieuwd naar kunstcollectie van de gemeente Blaricum?

  De tentoonstelling ‘Heden en Verleden’ is vrijdag 9 november 2018 in het gemeentehuis van Blaricum geopend. Een mooie start van de Nationale Kunstweek die van 10 tot en met 18 november plaatsvindt.

 • Uw vereniging vooruit met Sjors Creatief

  U hoort de vrolijke stemmen al in de verte. En voor u het weet stappen groepjes kinderen uw vereniging binnen. Nieuwsgierig naar uw creatieve en culturele activiteiten.

Subnavigatie