Nieuws

 • Afvalinzameling rond feestdagen in mei

  Vanwege Hemelvaartsdag zamelt de GAD uw huishoudelijke afval niet op donderdag 30 mei in, maar op woensdag 29 mei. Dit gaat door in de avonduren.

 • Inloopavond verkeersmaatregelen

  Op 5 juni vindt er een inloopavond plaats over verkeersmaatregelen in het oude dorp noord.

 • Convenant Insectenvriendelijke gemeenten; Blaricum, Eemnes en Laren

  Donderdag 16 mei 2019 hebben de wethouders Liesbeth Boersen, Theo Reijn en Ton Stam van de gemeenten Blaricum, Eemnes en Laren, samen met de voorzitters van de imkerverenigingen, het convenant voor ‘Insectenvriendelijke gemeenten’ ondertekend.

 • Geluidsoverlast rijksweg A27

  In de gemeenten Blaricum, Eemnes en Laren komen steeds meer vragen en klachten van bewoners binnen over geluidoverlast en fijnstof als gevolg van het verkeer op de A27. Het gaat om het wegdeel tussen knooppunt Eemnes en de Stichtse Brug.

 • 50-jarig jubileum Loes Vogel, unieke edelsteensieraden met passie gemaakt

  Loes Vogel-Mater, ook bekend onder Lapis Lazuli Scarabee of v/h De Stenenput, voelt zich een echte BEL-winkelier. Ter gelegenheid van haar 50-jarig jubileum is er een speciale BEL-Art expositie in het BEL-Kantoor. Iedereen is welkom bij de opening op 23 mei vanaf 15.00 uur. Er wordt een quiz gehouden. Om 16.00 uur is de officiële opening met daarna de uitslag van de quiz met prijzen.