Werkzaamheden schoolzone Levensboom

Op dinsdag 23 april 2019 starten de werkzaamheden voor het inrichten van de schoolzone Levensboom in Blaricum. De werkzaamheden vinden plaats aan de Wetering, Zalm, Levensboom en de Hoofdweg. Het werk wordt in fases uitgevoerd en duurt naar verwachting tot eind mei 2019.

Beperken van overlast

We proberen de overlast van de werkzaamheden voor omwonende en bezoekers van de school zoveel mogelijk tot beperken. Helaas kunnen wij niet alle hinder voorkomen. Wij vragen uw begrip daarvoor.

Bereikbaarheid van de woningen en parkeren

Om de woningen in deze buurt zo goed mogelijk bereikbaar te houden en de overlast tot een minimum tot beperken, wordt het werk in fases uitgevoerd. Vanaf 23 april tot medio mei is de Levensboom gefaseerd afgesloten voor al het gemotoriseerd verkeer. Op dinsdag 23 april start de eerste fase van het werk. De werkzaamheden vinden dan plaats op de Levensboom vanaf de Zalm tot en met huisnummer 12. Bewoners van dit deel van het werkgebied worden verzocht om de auto uiterlijk dinsdagochtend 23 april vanaf 7.00 uur buiten dit deel van het werkgebied te parkeren. De woningen in dit gebied blijven wel te voet en met de fiets bereikbaar. Bewoners van het andere deel van de Levensboom ontvangen op een later moment een brief over het eventueel verplaatsen van hun auto.

Bereikbaarheid van de school en de buurt

De school is gedurende de werkzaamheden niet bereikbaar voor autoverkeer. Daarom vragen wij aan bezoekers voor de school om zo min mogelijk gebruik te maken van de auto. Bezoekers die toch met de auto komen, kunnen gebruik maken van de omliggende parkeerplaatsen. Bestemmingsverkeer kan gedurende de werkzaamheden gebruik maken van omleidingsroutes. Deze routes staan op borden aangegeven. Het overige autoverkeer wordt ruim van tevoren met borden omgeleid.

Contact

Voor vragen over de uitvoering kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de toezichthouder, Henk Peters van Ton, 06 - 22 95 73 01. Voor overige vragen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met mevrouw Joska Kraaijenbrink van de BEL Combinatie, via tel. 14 035.

Documenten