Maatregelen vanwege coronavirus

  • Op dit moment is het alleen mogelijk om online een afspraak in te plannen voor geboorten en overlijden. Voor overige diensten, die niet kunnen worden uitgesteld, kunt u contact opnemen met 14 035. Wij maken dan samen met u een afspraak.
  • Voor zelfstandigen en ondernemers is op deze pagina meer informatie te vinden. Staat uw vraag er niet bij, mail dan naar zelfstandigenloket@hilversum.nl. Dan wordt u het snelste geholpen.
  • Lees verder over onze aangepaste dienstverlening

Lees actuele informatie en maatregelen over het coronavirus.

Inkomensondersteuning

Het is belangrijk dat u alle kosten van het dagelijks leven kunt betalen. Ook als u (tijdelijk) minder inkomsten heeft. De gemeente kan u helpen en kijkt altijd of en hoeveel u kunt werken. Het doel is dat iedereen die kán werken, ook werkt en zo meedoet in de samenleving.

Advies en informatiepunt HBEL

Blaricum werkt samen met de gemeente Laren, Eemnes en Huizen op het gebied van maatschappelijke zaken. De gemeente is er voor alle inwoners. Daarvoor is geld beschikbaar en dat willen we goed besteden. Daarom is het belangrijk dat iedereen eerst kijkt wat hij of zij zelf kan doen. En met hulp van anderen.

Als dat niet lukt, dan kunt u altijd contact opnemen
We kunnen u informatie geven over wat u zelf kan doen met behulp van anderen.