Maatregelen vanwege coronavirus

  • Op dit moment is het alleen mogelijk om online een afspraak in te plannen voor geboorten en overlijden. Voor overige diensten, die niet kunnen worden uitgesteld, kunt u contact opnemen met 14 035. Wij maken dan samen met u een afspraak.
  • Voor zelfstandigen en ondernemers is op deze pagina meer informatie te vinden. Staat uw vraag er niet bij, mail dan naar zelfstandigenloket@hilversum.nl. Dan wordt u het snelste geholpen.
  • Lees verder over onze aangepaste dienstverlening

Lees actuele informatie en maatregelen over het coronavirus.

Mantelzorg

Zorgt u als mantelzorger langdurig voor een familielid, buurvrouw of vriend met een beperking of chronische ziekte? En heeft u vragen over mantelzorg of mantelzorgondersteuning? Of wilt u een mantelzorgcompliment aanvragen voor een mantelzorger die u in het zonnetje wilt zetten? Kijk dan op de website Advies en Informatie van Maatschappelijke Zaken HBEL. Of neem contact op met Versa Welzijn voor bijvoorbeeld praktische, emotionele ondersteuning of een mantelzorgmaatje. Kijk op www.versawelzijn.nl/mantelzorg of bel met 035 - 623 11 00.

Samenwerking HBEL

Blaricum werkt samen met de gemeente Laren, Eemnes en Huizen, binnen de afdeling Maatschappelijke Zaken HBEL. Meer informatie over mantelzorg en het mantelzorgcompliment vindt u op de website Advies en informatie van Maatschappelijke Zaken HBEL