Maatregelen vanwege coronavirus

  • Op dit moment is het alleen mogelijk om online een afspraak in te plannen voor geboorten en overlijden. Voor overige diensten, die niet kunnen worden uitgesteld, kunt u contact opnemen met 14 035. Wij maken dan samen met u een afspraak.
  • Voor zelfstandigen en ondernemers is op deze pagina meer informatie te vinden. Staat uw vraag er niet bij, mail dan naar zelfstandigenloket@hilversum.nl. Dan wordt u het snelste geholpen.
  • Lees verder over onze aangepaste dienstverlening

Lees actuele informatie en maatregelen over het coronavirus.

Vrijwilligerswerk

In Blaricum en Laren zijn veel mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen. Denk aan ondersteuning bij een cultureel centrum, kerk of sportclub of aan vrijwillige thuishulpactiviteiten. Omdat de BEL-gemeenten vrijwilligerswerk belangrijk vinden en eventuele risico’s willen afdekken, zijn vrijwilligers automatisch verzekerd.

  • Vrijwilliger worden

    Helpen in de moestuin van een verpleeghuis of als overblijfmoeder, bestuurslid zijn bij een tennisvereniging of minder mobiele dorpsgenoten met de auto halen en brengen. Vrijwilligers zijn overal, ook in onze gemeente. Heeft u tijd om u in te zetten voor een ander, om uw talenten te ontdekken of uw kennis te delen? Meld u aan als vrijwilliger bij de Vrijwilligerscentrale Blaricum, Eemnes, Laren:

  • Vrijwilligersverzekering

    Als vrijwilliger binnen de BEL-gemeenten bent u automatisch verzekerd.